35 %

Minion 500-as rab plüss 54cm

9.990 Ft 6.490 Ft

Cikkszám: 062360-500 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Anyaga: Extrapuha plüss
Mérete: 54 cm
Származási hely: EU

A Minyonokról röviden

A Minyonok Gru-t, a rosszfiúból lett jófiút szolgálják. Történetük nagyon hosszú és nagyon összetett, immáron 4 egész estés animációs mesefilmen keresztül követhetjük nyomon sorsukat. Legutóbb megismerhettük gazdájuk ikertestvérét, Dru-t is, aki megpróbálja rávenni egy kis gonoszkodásra a jó útra tért Gru-t. De vajon sikerül-e neki? Kiderül a Gru 3. részéből.

Neked ki a kedvenc Minyonod? Stuart? Dave? Esetleg a mindig bölcs Kevin? Bármelyikük is legyen, garantáltan hű társad lesz a mindennapokban.

Jelenlegi helyzetben a termékek beszerzési ideje 1-7 nap!

Folyamatosan dolgozunk a szállítási lehetőségeink fejlesztésén, így kivételes esetben előfordulhat, hogy a pénztár oldalon a lentiektől eltérő opciót vagy árat talál a vásárló. A lentebbi információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak.

Szolgáltatók

Cégünk országosan a DPD Futárszolgálattal, Csomagküldő.hu csomagpontokon és a Foxpost csomagautomatákon keresztül szállítja a megrendelt termékeket.

Opciók, árak és fizetési feltételek

Az utánvételes fizetésnek külön költsége nincs. Utánvétel kizárólag magyarországi szállítási címmel vehető igénybe.

  • Csomagküldő.hu csomagpontra szállítás díja jelenleg mindössze 850 Forint. A szállítás átlagos időtartama 1-3 nap.
  • Foxpost csomagautomatába szállítás díja egységesen 990 Forint. A szállítás időtartama átlagosan 2-3 nap.
  • A futárszolgálattal való házhoz szállítás árai súly és célterület függvényében változnak, az aktuális rendeléshez tartozó díjat a pénztár oldalon találja. Készpénzes utánvételi lehetőség. A szállítás időtartama átlagosan 1 munkanap.

29000 Forint felett a házhozszállítás ingyenes. Ezt az opciót a Pénztár oldalon lehet kiválasztani. Az ingyenes szállítási opció kizárólag magyarországi cím esetén érvényes.

A felszámolt szállítási díjak tartalmazzák a csomagolási költségeket is. A csomag minden esetben tartalmazza a termék számláját – mely egyben a garancialevél is -. Kérjük, hogy amennyiben a csomagot sérülten kapnád kézhez, úgy a kézbesítő jelenlétében vegyetek fel jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot! Ellenkező esetben a reklamációt nem áll módunkban elfogadni!